De Nederlandse Zorg Site

Bedrijven

Alle bedrijven

Opleidingen

Alle opleidingen

Cursussen

Alle cursussen

Vervolgstudies

Alle vervolgstudies

Verenigingen

Alle verenigingen

Zorg Vacatures, Stageplaatsen en Opleidingen

De Nederlandse Zorg Site is een modern en dynamisch platform in de wereld van de Zorg. Scholieren, studenten, docenten, zorgpersoneel en werkgevers die werken in de zorg behoren tot onze doelgroep.

Uitgebreide zorg informatie

Wij geven een uitgebreid pakket aan informatie op het gebied van de Zorgbemiddelaar, Zorgverlener en Zorgvrager. Een Zorgbemiddelaar is eigenlijk een soort tussenpersoon en zorgt voor het thuiszorgdossier. De Zorgverlener kun je grofweg indelen in 6 categorieën, namelijk Zorghulp, Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende (IG), Verpleegkundige (niveau 4 en 5), Nurse Practioner en Physician Assistant. Voor de Zorgvrager kun je van alles vinden over Financiën, Hulpmiddelen, Klachten, Kwaliteit, Medicijnen, Ouderen, Patiëntenorganisaties, Rechten, Regelingen en aanvragen, Zorginstellingen, Zorgverzekering en nog veel meer!

Wat is nu een goede zorg opleiding?

U kunt makkelijk Zorg opleidingen, bedrijven en verenigingen vinden die te maken hebben met zorg. Ook vervolgstudies die belangrijk zijn voor een zorg opleiding krijgen uitgebreide aandacht. En bedrijven in zorgtechnologie en opleidingsinstellingen kunnen zichzelf promoten via een eigen webpagina.

Zoekt u werk in de zorg?

Daarnaast bieden wij een vacature- en service voor werkzoekenden. Wij bieden diverse zorg vacatures aan voor mensen die werk zoeken in de zorg. De trefkans om de juiste kandidaat te vinden, is bij ons vele malen groter dan bij de ‘grotere’ vacaturesites met veel meer vacatures.

Zoekt u een zorg stage?

Natuurlijk ontbreekt niet de gratis mogelijkheid tot oproepen of aanbieden van stageplaatsen. Als je een stage in de zorg zoekt of aanbiedt, dan kun je die op onze site vinden of plaatsen.

Het laatste nieuws

In onze nieuwsrubriek vindt u het laatste nieuws op het gebied van zorg. Of het nu gaat om aanpassingen in een huisartsenpraktijk of tandartsenpraktijk, of inzicht in verdeling van zorgkosten en belangrijke congressen of beurzen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie