De Nederlandse Zorg Site

RIVM opent meldpunt voor implantaten

Nieuws » Algemeen, Gezondheid 3 juli 2017

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft maandag in samenwerking met Bijwerkingencentrum Lareb een meldpunt geopend voor mensen met implantaten en andere hulpmiddelen die in het lichaam zijn geplaatst.

Minister Schippers van Volksgezondheid zegt dat door het openen van het meldpunt “slechte implantaten” eerder kunnen worden ontdekt en van de markt kunnen worden gehaald.

Lees verder op NU.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie