De Nederlandse Zorg Site

Iedereen hallucineert

Nieuws » Algemeen 22 juli 2017

Special

Iedereen hallucineert weleens. Je voelt je telefoon trillen terwijl niemand je belt of je denkt onterecht dat je je naam hoort noemen. Het zijn vergissingen van ons brein dat razendsnel maar slordig waarneemt. Hallucinaties kunnen heel onschuldig en alledaags zijn, maar helaas zijn er ook mensen bij wie het hallucineren een ziekelijke vorm aanneemt. DKVN duikt in de wereld van het hallucinerende brein.

Lees verder op dekennisvannu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie