De Nederlandse Zorg Site

Steun voor afbouw antipsychotica

Nieuws » Medicijnen 23 juli 2017

De vakgroep Geneeskunde voor Verstandelijk Gehandicapten gaat onderzoeken hoe antipsychotica bij mensen met een verstandelijke beperking kan worden afgebouwd.

De studie wordt gesubsidieerd door ZonMw en staat onder leiding van dr. Dederieke Festen van de afdeling Huisartsgeneeskunde.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie