De Nederlandse Zorg Site

NVWA waarschuwt voor besmette eieren met hoge dosis schadelijke stof

Nieuws » Gezondheid 1 augustus 2017

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt consumenten om eieren met de bedrijfscode X-NL-40155XX niet te eten.

Het gehalte van de schadelijke stof fipronil daarin is zo hoog dat consumptie een acuut gevaar oplevert voor de volksgezondheid. Dat meldt de NVWA maandag.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie