De Nederlandse Zorg Site

Voeding en bewegen, speciaal voor moeder en kind

Nieuws » Voeding 13 augustus 2017

Wat mag je wel en wat kun je beter niet eten tijdens de zwangerschap? Waarom is borstvoeding gezond? Hoe leg je je baby goed aan? Wanneer krijgt je peuter zijn eerste boterham en wat doe je erop? Allemaal vragen die aanstaande en jonge ouders bezighouden. Vragen die de komende maanden beantwoord worden in de infotheek van Ziekenhuis Gelderse Vallei. De infotheek in de centrale hal is gratis toegankelijk.

Lees verder op Zorgenziekenhuiskrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie