De Nederlandse Zorg Site

‘Veelvuldig zitten vooral gevaarlijk voor zwakke mensen’

Nieuws » Gezondheid 21 augustus 2017

Onvoldoende beweging zou vooral gevaarlijk zijn voor personen die al gezondheidsproblemen hebben.

Uit eerder onderzoek bleek al dat veelvuldig zitten en weinig bewegen slecht kan zijn voor de gezondheid.

Les verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie