De Nederlandse Zorg Site

Ruim 700 meldingen over vergiftigingen door supplementen

Nieuws » Voeding 24 augustus 2017

Voedingssupplementen zijn lang niet altijd gezond en bevatten soms zelfs verboden stoffen. Bovendien klopt de informatie op het etiket niet altijd. Dat staat in het jaaroverzicht over 2016 van het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC).

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie