De Nederlandse Zorg Site

Zelf je eten testen op houdbaarheid

Nieuws » Analyse 27 augustus 2017

We houden ons te strikt aan de houdbaarheidsdata op voeding en cosmetica. Hierdoor worden producten die vaak nog prima eetbaar en bruikbaar zijn onterecht weggegooid.

Om deze verspilling tegen te gaan zijn Amerikaanse onderzoekers bezig met het ontwikkelen van zogenaamde ‘smart labels’…

Lees verder op dekennisvannu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie