De Nederlandse Zorg Site

Studenten presenteren nieuw exoskelet voor dwarslaesie

Nieuws » Behandelmethode 30 augustus 2017

Mensen met een dwarslaesie zo goed mogelijk laten lopen met behulp van een robotachtig pak. Dat willen studenten van de TU Delft. Ze hebben zo’n pak, het al bestaande zogenoemde exoskelet, verder ontwikkeld. Donderdag laten ze hun exemplaar voor het eerst zien.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie