De Nederlandse Zorg Site

Ziekenhuizen halveren chemobehandeling van patiënten met darmkanker

Nieuws » Medicijnen, Ziekte 26 september 2017

Een aantal Nederlandse ziekenhuizen zijn de afgelopen weken begonnen met het halveren van chemokuren bij een aantal patiënten met darmkanker.

Vaak blijkt een behandeling van drie maanden net zo veel effect te hebben als een behandeling van een half jaar, schrijft Het Parool.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie