De Nederlandse Zorg Site

Artikel 12.2 CAO VVT is gewijzigd!

Nieuws » CAO 1 oktober 2017

Eerder hebben wij u bericht dat de CAO VVT algemeen verbindend is verklaard. Dit gold niet voor de bepalingen van Artikel 12.2 CAO VVT inzake rechtspositie hulp bij het huishouden bij overname WMO. Kijk hier voor de online versie van de basis-cao COA VVT, waarin de belangrijkste (primaire) arbeidsvoorwaarden zijn geregeld.

Lees verder op Actiz.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie