De Nederlandse Zorg Site

Onderzoek naar nut preventief dotteren bij hartinfarct

Nieuws » Behandelmethode, Preventie 7 oktober 2017

Wetenschappers van het Radboudumc gaan onderzoeken of preventief dotteren bij een acuut hartinfarct leidt tot minder sterfte en zorgkosten.

Nu wordt alleen het afgesloten bloedvat gedotterd als iemand bij de cardioloog belandt met een infarct. In een later stadium worden ook de andere bloedvaten met vernauwingen gedaan.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie