De Nederlandse Zorg Site

Theatermonoloog ‘Met de mantel der liefde’ door Kurt Defrancq

Nieuws » Toneel 12 oktober 2017

Op zaterdag 11 november 2017 om 20.30 uur in het Theater De Nieuwe Kolk in Assen. Een speciale voorstelling in het kader van de Dag van de Mantelzorg, die een dag eerder, op 10 november, plaatsvindt.

In de theatermonoloog ‘Met de mantel der liefde’ maken we kennis met de 80-jarige Lowie, die veel zorg nodig heeft, en met zijn zoon Kobe, die probeert zoveel mogelijk zorg te bieden. In dit intieme portret vertolkt Kurt Defrancq twee mannen die allebei op hun eigen manier proberen vat op het leven te houden.

Hij zet met dit stuk een aangrijpende en pakkende theatrale voorstelling neer die raakt en ontroert. Ook schetst hij een herkenbaar beeld van de problematiek van de mantelzorger in de dagelijkse praktijk.

Kurt Defrancq zet met dit stuk een aangrijpende en pakkende theatrale voorstelling weg die raakt en ontroerd voor elke theaterliefhebber. Daarbij biedt de voorstelling een herkenbaar beeld van de alledaagse problematiek van de mantelzorger dicht bij de dagelijkse praktijk.

spel: Kurt Defrancq – regie: Vincent van den Elshout – tekst: Maud Lazaroms – celliste: Renke van Impe – foto: Benny de Grove

Toegang: € 16,00

Bestel nu al je toegangskaart via deze link bij De Nieuwe Kolk en kies voor Rang 1 (begane grond).

Bron: dnk.nl