De Nederlandse Zorg Site

Nieuwe kweekhuid redt jongen van zijn genetische huidziekte

Nieuws » Behandelmethode 11 november 2017

Artsen hebben de huid van een 7-jarige jongen een bijna volledige nieuwe bovenlaag gegeven.

De opperhuid was grotendeels verdwenen door een erfelijke huidaandoening. De nieuwe opperhuid werd opgekweekt uit een klein stukje genetisch gerepareerde huid.

Lees verder op dekennisvannu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie