De Nederlandse Zorg Site

Schoon verklaarde kankerpatiënten kampen met stressstoornis

Nieuws » Ziekte 20 november 2017

Ongeveer een vijfde van kankerpatiënten die de ziekte overleven kampen na hun schoonverklaring met een posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Bij de meesten verdwijnt dit enkele maanden na de schoonverklaring, sommigen lopen er nog jaren mee rond.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie