De Nederlandse Zorg Site

Websites ziekenhuizen krijgen een rapportcijfer 6,5

Nieuws » Gezondheidszorg 22 november 2017

De kwaliteit van websites van de Nederlandse ziekenhuizen is voldoende, maar het kan nog beter. Dat blijkt uit een onderzoek van adviesbureau E-sites.

Lees verder op Zorgvisie.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie