De Nederlandse Zorg Site

‘Voeding verdient prominentere plaats in behandeling’

Nieuws » Voeding 28 november 2017

Voeding kan een bijdrage leveren aan herstel van ziekenhuispatiënten en kan zelfs medicatie vervangen bij bepaalde chronische ziekten.

Zorginstellingen die de voeding aanpassen op de behoefte van de patiënt gooien minder eten weg.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie