De Nederlandse Zorg Site

Wil jij meehelpen de veiligheid te verbeteren?

Nieuws » Opleidingen / Cursussen 30 november 2017

Goede voornemens beginnen dit jaar vroeg. Is jouw goede voornemen om nieuwe kennis op te doen? Schrijf je dan nu in voor één van onze opleidingen, bijvoorbeeld ….

Specialisatie Arbeidshygiëne voor HVK’ers

Iedere dag sterven er nog steeds 10 mensen door beroepsziekten zoals longvlieskanker als gevolg van het werken met asbest. Help jij mee dit grote aantal slachtoffers terug te dringen?
Uit onderzoek blijkt dat er vanuit het bedrijfsleven grote belangstelling is voor en behoefte aan medewerkers die zowel veiligheidskundig als arbeidshygiënisch zijn opgeleid. Daarom biedt PHOV jou, als HVK’er, de mogelijkheid om in een verkort traject ook Arbeidshygiënist te worden. Hiermee verwerf je meerwaarde voor je organisatie en verbreed je jouw carrièremogelijkheden.

  • Start: 10 januari 2018
  • Lestijden: 17.45 tot 21.15 uur
  • Kosten: € 7.500,- (incl. lesmateriaal, excl. btw)
  • Plaats: Utrecht

Reacties van oud-cursisten over de specialisatie Arbeidshygiëne:

  • Er zijn gastsprekers ingezet die een schat aan ervaring hebben en mee kunnen denken in de verschillende discussies en de materie goed kunnen uitleggen.
  • Na het afronden van deze opleiding heb ik veel inzicht verkregen in de achtergronden en de praktische benaderingen rondom arbeidshygiënisch gerelateerde zaken. Hierdoor kan ik eenvoudiger de juiste inschattingen maken en beheersmaatregelen opstellen en kan er sneller worden geschakeld.

Natuurlijk starten we meer opleidingen. Een volledig overzicht vind je op www.phov.nl/cursusagenda

Met vriendelijke groet,

Medewerkers PHOV