De Nederlandse Zorg Site

Vier op de tien patiënten hebben last van personeelstekort in de zorg

Nieuws » Gezondheidszorg, Personeel 2 december 2017

Het personeelstekort in de zorg is duidelijk merkbaar voor patiënten en hun naasten. Dat blijkt uit een onderzoek van Patiëntenfederatie Nederland. Veertig procent van de Nederlanders ervaart problemen als gevolg van het tekort.

Lees verder op Zorgvisie.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie