De Nederlandse Zorg Site

Kansen op overleving kanker afgelopen 50 jaar fors toegenomen

Nieuws » Gezondheid, Ziekte 7 december 2017

Wanneer je kijkt naar de algehele overleving van alle vormen van kanker die in Nederland zijn gediagnosticeerd en behandeld, dan blijkt dat de 5-jaarsoverleving tussen 1961-1970 en 2011-2015 bijna is verdubbeld van 36 procent naar 64. De 10-jaarsoverleving steeg tussen 1961-1970 en 2006-2010 van 32 procent naar 54 procent.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie