De Nederlandse Zorg Site

7 tips voor een gezonde week

Nieuws » Gezondheid 8 december 2017

We hebben de buik nog niet vol van de kruidnootjes en chocoladeletters of de kerstdagen staan alweer voor de deur. Wil je de drukke decembermaand toch een beetje gezond doorkomen? We geven je voor elke dag van de week een gezonde tip.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie