De Nederlandse Zorg Site

‘Ongehuwde hartpatiënten hebben hogere sterftekans’

Nieuws » Gezondheid 20 december 2017

Hartpatiënten die niet getrouwd zijn, zouden meer kans hebben op een vroegtijdig overlijden dan patiënten die wel een echtgenoot hebben.

Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek van het Journal of the American Heart Association.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie