De Nederlandse Zorg Site

31 dagen geen alcohol challenge

Nieuws » Algemeen 25 december 2017

De hele maand januari geen druppel alcohol drinken. Doe je mee? Door geen alcohol te drinken slaap je beter, val je af, benut je je dagen efficiënter en zul je je veel fitter voelen. Alle reden om eens de hele maand de drank te laten staan. Doe mee met onze 31 dagen geen alcohol challenge van 1 januari tot en met 31 januari.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie