De Nederlandse Zorg Site

Blue Monday is een verzinsel, sombere gevoelens niet

Nieuws » Behandelmethode 15 januari 2018

Het is goed dat somberheid en depressie steeds beter bespreekbaar worden

De derde maandag van januari zou de meest depressieve dag van het jaar zijn en dankt daaraan zijn bijnaam: Blue Monday. “Het is goed dat somberheid en depressie onder andere door Blue Monday steeds beter bespreekbaar worden”, zegt psychiater Michiel Bosman

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie