De Nederlandse Zorg Site

Meer mensen met griep naar de huisarts

Nieuws » Gezondheid 17 januari 2018

De griepgolf, waar veel Nederlanders sinds half december last van hebben, breidt zich iets verder uit. Huisartsen zien vooral baby’s en kleine kinderen tot vier jaar langskomen met griepklachten.

Dit blijkt uit een wekelijkse rapportage van gezondheidsinstituut Nivel.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie