De Nederlandse Zorg Site

‘Geef baby’s pinda’s en ei om allergie te vermijden’

Nieuws » Kinderen, Voeding 31 januari 2018

Baby’s vanaf vier maanden mogen al pinda’s en eieren eten. Sterker nog, het is juist goed als ze dat soort voeding krijgen, want dan worden ze daar minder snel allergisch voor. Dat is het nieuwe advies van de allergologen van de Nederlandse vereniging voor Kindergeneeskunde.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie