De Nederlandse Zorg Site

AVL doet aangifte tegen tabaksproducenten

Nieuws » Gezondheid, Preventie 1 februari 2018

Met de aangifte vraagt het AVL aan het Openbaar Ministerie om stappen te ondernemen tegen de tabaksproducenten.

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) doet als eerste ziekenhuis/onderzoeksinstituut in Nederland aangifte in de lopende strafzaak tegen de tabaksproducenten.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie