De Nederlandse Zorg Site

‘Alzheimer is binnenkort met een simpele bloedtest op te sporen’

Nieuws » Analyse 2 februari 2018

Dat zou een enorme doorbraak zijn.

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Ziekte van Alzheimer is de opeenstapeling van abnormale peptiden in het brein.

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie