De Nederlandse Zorg Site

Gooi vieze zakdoekjes weg (en negen andere tips tegen griep)

Nieuws » Gezondheid 4 februari 2018

Een snotneus, koorts, rillingen, hoesten en overal pijn: het zijn een aantal symptomen van de griep. Momenteel heerst er een griepepidemie in Nederland, maar wanneer ben je ziek genoeg dat je je kunt afmelden op je werk? NU.nl vroeg het aan de experts.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie