De Nederlandse Zorg Site

Extra plaatsen opleiding Verpleegkunde

Nieuws » Beroepen, Opleidingen / Cursussen 7 februari 2018

Hogeschool van Amsterdam (HvA) heeft toestemming gekregen ruim 170 extra plaatsen aan de opleiding tot Verpleegkunde beschikbaar te stellen.

De zorgsector staat te springen om extra arbeidskrachten.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie