De Nederlandse Zorg Site

‘Stop verkoop zware pijnstillers in de supermarkt’

Nieuws » Medicijnen 9 februari 2018

Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) wil een verbod op de verkoop van zware pijnstillers, zoals ibuprofen, diclofenac en naproxen, in supermarkten.

Deze pijnstillers vallen onder de zogenaamde UAD-categorie: uitsluitend in de apotheek of drogist verkrijgbaar.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie