De Nederlandse Zorg Site

Zorgkosten terug van de belasting

Nieuws » FinanciĆ«n 23 februari 2018

De kosten die het leven met een beperking of chronische ziekte met zich mee brengt is voor een deel aftrekbaar van de belasting.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie