De Nederlandse Zorg Site

Bypassoperatie beter

Nieuws » Gezondheidszorg 1 maart 2018

Na een openhartoperatie (bypass) is de kans dat deze patiënten overlijden 20% kleiner dan na dotteren.

Patiënten die ernstige afwijkingen hebben aan hun kransslagaders kunnen beter worden geopereerd dan gedotterd. Na een openhartoperatie (bypass) is de kans dat deze patiënten overlijden 20% kleiner dan na dotteren.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie