De Nederlandse Zorg Site

Gezondheidsraad adviseert senior tegen pneumokokken te vaccineren

Nieuws » Ouderenzorg 10 maart 2018

Senioren moeten worden gevaccineerd tegen pneumokokken, adviseert de Gezondheidsraad.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie