De Nederlandse Zorg Site

‘Verbetering medicijngebruik kan 300 miljoen euro opleveren’

Nieuws » Medicijnen 13 maart 2018

De bij BENU aangesloten apotheken hebben zo’n 32 miljoen euro bespaard aan zorgkosten voor hun patiënten dankzij de BENU Medicijnmonitor.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie