De Nederlandse Zorg Site

‘Gezonde voeding vertraagt ontwikkeling van ouderdomsoogziekte’

Nieuws » Voeding 27 maart 2018

Door voldoende vitamine E en zink te eten kan de oogaandoening maculadegeneratie, die voorkomt bij 5 procent van de tachtigplussers, mogelijk worden vertraagd.

Dat concludeert het Erasmus MC na onderzoek onder 4.200 55-plussers.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie