De Nederlandse Zorg Site

Kleurpatronen in je gezicht verraden hoe je je voelt

Nieuws » Algemeen 1 april 2018

Niet alleen onze gezichtsuitdrukkingen, maar ook de kleur van ons gezicht weerspiegelt onze gevoelens. Die kennis kan gebruikt worden om algoritmes onze emoties te laten herkennen.

Dat we rood aanlopen als we ons ergens voor schamen is niets nieuws.

Lees verder op Newscientist.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie