De Nederlandse Zorg Site

E-health blijkt effectief bij artrose

Nieuws » E-health 4 april 2018

Patiënten met artrose aan heup of knie hebben net zoveel aan ehealth als aan traditionele fysiotherapie. Door te oefenen met e-Exercise gaan ze evenveel vooruit terwijl ze minder bij de fysiotherapeut komen.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie