De Nederlandse Zorg Site

Dankzij beeldenuitwisseling snellere zorg

Nieuws » Analyse 15 april 2018

Door de informatieuitwisseling kan een ander ziekenhuis veilig en in een mum van tijd over informatie van een patiënt beschikken.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie