De Nederlandse Zorg Site

RIVM-model gebruikt bij berekening gezondheidsrisico’s

Nieuws » Gezondheid 23 april 2018

Mensen krijgen via het voedsel resten van verschillende gewasbeschermingsmiddelen binnen.

De European Food Safety Authority (EFSA) en RIVM werken samen aan de berekeningen van gezondheidsrisico’s van het gelijktijdig binnenkrijgen van meerdere residuen van gewasbeschermingsmiddelen via voedsel.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie