De Nederlandse Zorg Site

Met deze tips maak je zelf je woning gezonder

Nieuws » Gezondheid 5 mei 2018

Een van de doelen van de nieuwe Omgevingswet is een gezonde leefomgeving in steden. Gemeenten gaan aan de slag met de openbare ruimte, maar de meeste mensen zitten, werken en slapen het grootste deel van hun tijd binnen. Wie een gezonde leefomgeving wil, kan dus het best beginnen in zijn eigen huis.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie