De Nederlandse Zorg Site

‘Nederland stapt uit internationale adviescommissie voor sigaretten’

Nieuws » Gezondheid 7 mei 2018

Nederland stapt per direct uit de internationale commissie die advies geeft over het meten van nicotine, teer en koolmonoxide in sigaretten.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie