De Nederlandse Zorg Site

Diakonessenhuis schrapt 100 kwaliteitsindicatoren

Nieuws » Kwaliteit 12 mei 2018

Het Utrechtse Diakonessenhuis stopt met het aanleveren van honderd kwaliteitsindicatoren aan het Zorginstituut Nederland.

Lees verder op Zorgvisie.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie