De Nederlandse Zorg Site

14 t/m 19 mei 2018: collecte Longfonds

Nieuws » Gezondheid, Onderzoek 14 mei 2018

Helpt u een paar uurtjes? De collecteweek is van 14 t/m 19 mei. Tijdens deze week gaan ruim 30.000 collectanten op pad om geld op te halen voor de strijd voor gezonde lucht en gezonde longen. Helpt u ook mee? Dit jaar is het ook mogelijk om online te collecteren!

Lees verder op Longfonds.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie