De Nederlandse Zorg Site

Toename aantal doden door meningokokken

Nieuws » Ziekte 30 mei 2018

Het aantal gevallen dat besmet is met de tot 2015 zeer zeldzame meningokokbacterie type W is flink gestegen. Er zijn dit jaar al 57 mensen op de intensive care beland en elf mensen zijn door de bacterie overleden. Dat blijkt uit cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie