De Nederlandse Zorg Site

Hoe houden we het werken in de zorgsector aantrekkelijk

Nieuws » Beroepen, Personeel 25 juli 2018

Negen op de tien zorgverleners vindt het werk inhoudelijk leuk en bijna een even grote groep gaat over het algemeen met plezier naar het werk.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie