De Nederlandse Zorg Site

‘Regeldruk neemt alleen maar toe’

Nieuws » Algemeen 6 augustus 2018

De kwaliteit van de Nederlandse ziekenhuiszorg dreigt door een ondergrens te zakken door het toenemende personeelstekort en de onverminderde regeldruk. Dat zegt Armand Girbes, hoogleraar intensive care geneeskunde in het VUmc.

Lees verder op Zorgvisie.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie