De Nederlandse Zorg Site

Radboudumc krijgt 10 miljoen euro om parkinsonzorg te verbeteren

Nieuws » Algemeen 7 augustus 2018

Om de juiste zorg op de juiste plaats te bieden, gaat het Radboudumc een intensieve samenwerking aan met diverse ziekenhuizen en het ParkinsonNet.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie