De Nederlandse Zorg Site

Burger wil niet betalen voor digitale gezondheidscheck

Nieuws » Gezondheid 13 augustus 2018

De eerste ervaringen met de Persoonlijke Gezondheidscheck (PGC) in vier Brabantse gemeenten zijn positief. Maar ondanks de grotere motivatie om aan eigen gezondheid te werken zijn burgers toch niet bereid om voor het instrument te betalen.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie